Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Cloverfield Paradox

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112747701

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Netf­li­xillä alun­pe­rin näh­ty tie­teisjännä­ri par­sii ko­koon pe­riaat­tees­sa ove­lan so­pan rin­nak­kai­sis­ta maail­mois­ta, uu­sis­ta ener­gialäh­teistä ja ih­mi­sistä, joi­ta re­vitään yhtä ai­kaa kah­teen eri suun­taan — tai oi­keas­taan pu­ris­te­taan useam­man lin­jan kaut­ta yh­teen paik­kaan.

Netf­li­xillä alun­pe­rin näh­ty tie­teisjännä­ri par­sii ko­koon pe­riaat­tees­sa ove­lan so­pan rin­nak­kai­sis­ta maail­mois­ta, uu­sis­ta ener­gialäh­teistä ja ih­mi­sistä, joi­ta re­vitään yhtä ai­kaa kah­teen eri suun­taan — tai oi­keas­taan pu­ris­te­taan useam­man lin­jan kaut­ta yh­teen paik­kaan. Had­ron-hiuk­kas­kiih­dyt­ti­men in­noit­ta­man elo­ku­van kaik­ki hah­mot ovat it­sessään kuin hiuk­ka­sia kiih­dyt­ti­messä, jos­sa heidän on kun­kin määrä törmätä omiin haas­tei­siin­sa.
Nät­ti ja funk­tio­naa­li­nen jännä­ri tar­joaa yh­den vet­reän aja­tuk­sen si­vu­lau­sees­sa — voi­ko yh­den to­del­li­suu­den san­ka­ri ol­la yhtä ai­kaa toi­sen to­del­li­suu­den pa­his — mut­ta tämä jää raa­ki­leek­si. Gen­ren va­kio­ku­vas­toa am­men­ta­va silmä­kark­ki toi­mii se­kin aut­ta­vas­ti, mut­ta vai­voin oma­peräi­ses­ti. Elo­ku­van ni­men vih­jaa­ma Clo­ver­field-jat­ku­mo jää tässä täy­sin pääl­le­lii­ma­tuk­si lop­pu­ku­vik­si, mikä on oi­keas­taan vain hyvä asia.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni edustavat teknisesti korkeaa tasoa, mutta jäävät sisällöllisesti pitkälti unohdettavien kliseiden tasolle. Ekstroissa pintapuolinen, mutta kiinnostava making of -dokumentti (14 min.) ja kooste näyttelijäkaartista (15 min.). (IJ)
25/03/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy