Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Swingers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mik­si tu­ris­ti­luok­ka on pa­rem­pi kuin bu­si­ness­luok­ka?

Mik­si tu­ris­ti­luok­ka on pa­rem­pi kuin bu­si­ness­luok­ka? Ja mik­si pu­he­lin­vas­taa­ja ka­toaa vä­lillä pöydältä? Mitä tähän nyt voi­si sa­noa — niin lu­ke­mat­to­mal­la ta­voin kä­sittämättömän haus­ka, et­tei se edes ole enää haus­kaa. Jätkät säätää Ve­ga­sis­sa ja Lo­sin yössä, ja siinä si­vus­sa tu­le­vat to­den­neek­si jo­ta­kin ke­vyttä jos­ta­kin syväl­listä, ja jo­ta­kin syväl­listä mo­nes­ta­kin ke­vyestä.
Mitä il­mei­sim­min vi­deol­le ku­vat­tu, mut­ta ei tö­kerös­ti. Ku­va on tum­ma, li­kai­nen ja ajoit­tain erittäin ko­hi­nai­nen. Ää­ni­rai­ta on niin ikään kar­kea, etäi­nen ja tun­tuu jo­pa ker­taal­leen sär­kevän dia­lo­gis­sa. Ko­ko­nai­suus on kui­ten­kin sie­dettävän ra­jois­sa, ja ajoit­tain mel­keinpä koh­tuul­li­sen hyvä. Ekst­rois­sa trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy