Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Birdman

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112720865

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Has-­been tri­koonäyt­te­lijä yrittää to­dis­taa ar­von­sa Broa­dway-oh­jaa­ja­na, mut­ta pro­jek­tis­sa mikään ei tun­nu ete­nevän en­na­koi­ta­vas­ti.

Has-been tri­koonäyt­te­lijä (Mic­hael Kea­ton) yrittää to­dis­taa ar­von­sa Broa­dway-oh­jaa­ja­na, mut­ta pro­jek­tis­sa mikään ei tun­nu ete­nevän en­na­koi­ta­vas­ti. Su­per­san­ka­ripäi­vistä jäl­keen jää­nyt rou­heaää­ni­nen sisäi­nen ker­to­ja — tai oi­keas­taan krii­tik­ko — ka­ve­ri­naan miek­ko­nen as­kel­taa en­si-il­taa koh­ti pitäen vain vai­voin lan­ganpäistä kiin­ni.
Os­car-gaa­las­sa Hol­lywood-vuo­si­ker­ran 2015 par­haak­si va­lit­tu elo­ku­va on omin­ta­kei­nen het­kessä kul­ke­va ker­to­mus, jo­ka rik­koo ra­jo­ja it­se­var­moin el­kein. Kieh­to­van ek­lek­ti­nen re­sep­ti ja sym­paat­ti­ses­ti ki­lah­ta­neet hah­mot vetävät kat­so­jan vai­vat­ta mu­kaan­sa teat­te­ri­maail­man hul­luu­teen, mut­ta ta­ri­na jää jat­ku­vas­ti muu­ta­man as­ke­leen päähän kos­ket­ta­vas­ta ker­to­muk­ses­ta. Tämä jos mikä on tai­det­ta elävän elämän si­jaan, mut­ta kei­tos on kieh­to­van oma­lei­mai­nen. Neljä täh­teä on hie­man an­te­lias ar­vo­sa­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Saippuamaisen sutjakasti liikehtivä kuva on lämpimästi sävytetty ja miellyttävän joskaan ei ehdottoman terävä. Yhden otoksen illuusion pyrkivä kuvaus on onnistunutta. Ääniraita tarjoilee dialogin läheltä ja jättää tilaa hengitykselle. Suppeissa ekstroissa vapaastihengittävä making of (33 min.), kooste ohjaajan ja Keatonin mietteistä (14 min.) ja kuvagalleria. (IJ)
03/07/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy