Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Mies Kentuckysta

The Kentuckian 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1955Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 44362EAN: 6438044026351

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Burt Lan­cas­ter oh­ja­si it­seään vil­lin län­nen ta­ri­nas­sa, jo­ka si­joit­tuu ai­kaan en­nen kuu­des­ti­lau­kea­via.

Burt Lan­cas­ter oh­ja­si it­seään vil­lin län­nen ta­ri­nas­sa, jo­ka si­joit­tuu ai­kaan en­nen kuu­des­ti­lau­kea­via.
Isä ja poi­ka pyr­kivät Tek­sa­siin, ja ko­ke­vat si­vi­li­saa­tion vil­liä luon­toa uh­kaa­vam­mak­si. Et­tei vain Mark­ku Pölö­nen ole saa­nut tästä idean Ku­nin­gasjätkäänsä.
E­lo­ku­van mer­kittä­vin saa­vu­tus on Wal­ter Matt­haun de­byyt­ti­roo­li ruos­kaa hei­lut­ta­va­na, sa­dis­ti­se­na ka­pa­koit­si­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on pehmeä ja hieman rakeinen. Satunnaista roskaisuutta. Selkeä monoraita. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy