Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Chronicle - Extended Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044335668

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämän jäl­keen kat­soo kaik­kia su­per­san­ka­rie­lo­ku­via ai­van uu­sin sil­min: me­teo­riit­ti is­kee ra­ve­bi­lei­den vie­reen, ja pai­kal­la sat­tu­neet nyn­nyt jou­tu­vat vie­raan ai­neen vai­ku­tuk­sen alai­sik­si.

Tämän jäl­keen kat­soo kaik­kia su­per­san­ka­rie­lo­ku­via ai­van uu­sin sil­min: me­teo­riit­ti is­kee ra­ve­bi­lei­den vie­reen, ja pai­kal­la sat­tu­neet nyn­nyt jou­tu­vat vie­raan ai­neen vai­ku­tuk­sen alai­sik­si. He al­ka­vat saa­da ky­kyjä, jois­ta suu­ri osa ih­mis­kun­taa nä­kee tällä­kin het­kellä unia.
Po­jat op­pi­vat aluk­si te­kemään ki­neet­ti­siä temp­pu­ja kuin Stal­ke­rin lop­pu­koh­tauk­ses­sa kon­sa­na­naan. Tai­dot kas­va­vat niin pitkäl­le, että poi­kien suu­rin huo­li on va­roa suih­ku­ko­nei­ta tro­bosfää­rissä. Kuu­los­taa ai­ka lap­sel­li­sel­ta, mut­ta hyvällä to­teu­tuk­sel­la kat­so­ja kou­ku­te­taan il­luu­sioon.
A­luk­si ryhmä käyttää tai­to­jaan pii­lo­ka­me­ras­ket­seistä tu­tuis­sa hul­lut­te­luis­sa, mut­ta pian me­no ko­ve­nee. Lo­pul­ta nähdään, mitä ta­pah­tuu, kun trau­maat­ti­nen nyn­nerö saa ju­ma­lai­set voi­mat. Ase­tel­ma pa­nee kat­so­jan ajat­te­le­maan sitä, mil­lai­sil­le voi­mil­le ha­luaa an­taa tu­ken­sa yk­si­tyi­selämässä, työelämässä saa­ti yh­teis­kun­nas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Laitoksessa on mukana selvästi epätarkemmin toistava DVD-versio ja digitaalinen kopio. Ekstroissa 1 min. poistettuja kohtauksia, 8 min. elokuvan pääkohdista, 4 min. kamerantestausta ja traileri. (PS)
06/09/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy