Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Silmänkääntäjä

The Illusionist 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 2030614EAN: 6420201170373

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

E­lo­ku­va­teol­li­suus na­ti­see lii­tok­sis­saan, kun nuo­ri pol­vi up­pou­tuu yhä enemmän mui­hin vi­suaa­li­siin maail­moi­hin.

E­lo­ku­va­teol­li­suus na­ti­see lii­tok­sis­saan, kun nuo­ri pol­vi up­pou­tuu yhä enemmän mui­hin vi­suaa­li­siin maail­moi­hin. Epä­toi­voi­ses­sa mark­ki­na­kier­teessä kat­so­jia yri­tetään sit­ten hou­ku­tel­la no­peil­la leik­kauk­sil­la ja it­se­tar­koi­tuk­sel­li­sil­la tem­puil­la.
Sik­si on­kin miel­lyttävää kat­soa van­ha­nai­kai­nen draa­mal­li­nen ta­ri­na Silmänkääntäjän ta­paan. Ste­ven Mill­hau­se­rin no­vel­liin pe­rus­tu­va ta­ri­na ker­too rak­kau­den täh­den habs­bur­gi­lai­sen val­tio­ter­ro­rin koh­teek­si jou­tu­nees­ta tai­ku­ris­ta (E­dward Nor­ton). Elo­ku­va on maanlä­hei­nen rin­nak­kais­teos Gus­tav Klim­tin kuu­lui­saan Suu­del­ma-teok­seen, ja ku­vaa osal­taan ai­kaa en­nen aris­tok­raat­ti­sen Eu­roo­pan ro­mah­dus­ta. Oman suo­lan­sa tuo Si­deways-e­lo­ku­van täh­den Paul Gia­mat­tin roo­li po­lii­sipääl­likkönä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni tukevat hyvin ajankuvaa. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy