Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Miehuuskoe

The Graduate 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1967Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kes­ki-ikäi­nen An­ne Banc­roft viet­te­lee nuo­ren ja to­he­lon Dus­tin Hoff­ma­nin, jo­ka va­lit­see kui­ten­kin lo­pul­ta tyttä­ren.

Kes­ki-ikäi­nen An­ne Banc­roft viet­te­lee nuo­ren ja to­he­lon Dus­tin Hoff­ma­nin, jo­ka va­lit­see kui­ten­kin lo­pul­ta tyttä­ren. Ai­ka­naan rie­naa­va, edel­leen rie­mas­tut­ta­va. Nuo­ri Ric­hard Drey­fuss vi­lah­taa oven­suus­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäänsä nähden kuvaan tulee olla tyytyväinen. Pieniä printtivikoja toki ja hieman aliasing-värinää. Upea Paul Simonin musiikki on ääniraidan ydin, mutta sointi kuulosta vanhahtavalta ja vouvaamisen vaara tuntuu vaanivan. Viimeiset 22 min joutuu selviytymään ilman suomi-tekstejä. Ekstroissa Hoffmanin 5 min haastattelu, 22 min dokumentti ja kuvagalleria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy