Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Throroughbreds

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tun­nel­mal­taan epä­ta­val­li­nen psy­ko­lo­gi­nen jän­ni­tysd­raa­ma kah­des­ta ou­dos­ta nuo­res­ta ystä­vyk­sestä, jot­ka op­pi­vat kuin­ka heidän koh­taa­mas­taan mo­raa­lit­to­muu­den maail­mas­ta sel­viy­dytään ot­ta­mal­la oi­keus omaan kä­teen.

Tun­nel­mal­taan epä­ta­val­li­nen psy­ko­lo­gi­nen jän­ni­tysd­raa­ma kah­des­ta ou­dos­ta nuo­res­ta ystä­vyk­sestä (O­li­via Coo­ke ja Anya Tay­lor Joy), jot­ka op­pi­vat kuin­ka heidän koh­taa­mas­taan mo­raa­lit­to­muu­den maail­mas­ta sel­viy­dytään ot­ta­mal­la oi­keus omaan kä­teen.
Coo­ken esittämä Aman­da on psy­ko­paa­ti­nal­ku, jo­ka ot­taa Li­lyn suo­ja­tik­seen kun nä­kee tällä ole­van vai­keuk­sia tul­la toi­meen sor­ta­van isä­puo­len­sa kans­sa. Tytöt päättävät juo­nia mie­heltä hen­gen pois, jot­ta elämä voi jat­kua il­man kom­pas­tus­ki­viä.
A­lun­pe­rin näy­telmäk­si kir­joi­tet­tu pie­ni­muo­toi­nen tril­le­ri toi­mii hy­vien näyt­te­lijöi­den ja ana­lyyt­ti­sen ot­teen­sa myötä eri­no­mai­ses­ti. Na­pa­kam­pi lop­pu oli­si tuo­nut pis­teen i:n pääl­le, mut­ta ky­seessä on sil­ti var­sin viih­dyttävä näy­te Oli­via Coo­ken lah­jak­kuu­des­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erittäin skarppi kuva ja ääniraita, mutta niukat ekstrat. Lisukkeina poistetut kohtauksia, mini-dokkari ja profiileja. (EM)
08/10/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy