Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Throroughbreds

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tun­nel­mal­taan epä­ta­val­li­nen psy­ko­lo­gi­nen jän­ni­tysd­raa­ma kah­des­ta ou­dos­ta nuo­res­ta ystä­vyk­sestä, jot­ka op­pi­vat kuin­ka heidän koh­taa­mas­taan mo­raa­lit­to­muu­den maail­mas­ta sel­viy­dytään ot­ta­mal­la oi­keus omaan kä­teen.

Tun­nel­mal­taan epä­ta­val­li­nen psy­ko­lo­gi­nen jän­ni­tysd­raa­ma kah­des­ta ou­dos­ta nuo­res­ta ystä­vyk­sestä (O­li­via Coo­ke ja Anya Tay­lor Joy), jot­ka op­pi­vat kuin­ka heidän koh­taa­mas­taan mo­raa­lit­to­muu­den maail­mas­ta sel­viy­dytään ot­ta­mal­la oi­keus omaan kä­teen.
Coo­ken esittämä Aman­da on psy­ko­paa­ti­nal­ku, jo­ka ot­taa Li­lyn suo­ja­tik­seen kun nä­kee tällä ole­van vai­keuk­sia tul­la toi­meen sor­ta­van isä­puo­len­sa kans­sa. Tytöt päättävät juo­nia mie­heltä hen­gen pois, jot­ta elämä voi jat­kua il­man kom­pas­tus­ki­viä.
A­lun­pe­rin näy­telmäk­si kir­joi­tet­tu pie­ni­muo­toi­nen tril­le­ri toi­mii hy­vien näyt­te­lijöi­den ja ana­lyyt­ti­sen ot­teen­sa myötä eri­no­mai­ses­ti. Na­pa­kam­pi lop­pu oli­si tuo­nut pis­teen i:n pääl­le, mut­ta ky­seessä on sil­ti var­sin viih­dyttävä näy­te Oli­via Coo­ken lah­jak­kuu­des­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erittäin skarppi kuva ja ääniraita, mutta niukat ekstrat. Lisukkeina poistetut kohtauksia, mini-dokkari ja profiileja. (EM)
08/10/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy