Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Riding Alone for Thousands of Miles

Qian li zou dan qi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 203664EAN: 5051160195810

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ja­pa­ni­lais­mies yrittää kor­ja­ta vä­linsä syöpään kuo­le­vaan poi­kaan­sa läh­temällä Kii­nan syrjä­seu­duil­le ku­vaa­maan oop­pe­raa, jo­ka tämän oli määrä tal­tioi­da en­nen sai­ras­tu­mis­taan.

Ja­pa­ni­lais­mies (län­si­mai­sis­sa elo­ku­vis­sa­kin näh­ty sär­mikäs Ta­ka­ku­ra Ken) yrittää kor­ja­ta vä­linsä syöpään kuo­le­vaan poi­kaan­sa läh­temällä Kii­nan syrjä­seu­duil­le ku­vaa­maan oop­pe­raa, jo­ka tämän oli määrä tal­tioi­da en­nen sai­ras­tu­mis­taan. Vir­kistävän oma­laa­tui­nen elo­ku­va seu­raa ju­ron, li­ki era­koi­tu­neen mie­hen mat­kaa vie­raa­seen maa­han, missä uu­det ko­ke­muk­set ja kie­li­muu­ris­ta huo­li­mat­ta sol­mi­tut uu­det ystä­vyy­det pa­laut­ta­vat hä­nen elämä­ni­lon­sa ja pe­taa­vat tietä so­vin­toon.

Kuva, ääni & ekstrat

Levollisen ja tarkan kuvan ainoa mainittava heikkous on pääosin aavistuksen hailakaksi jäävä väritoisto, joka toki voi olla myös tyylivalinta. Teknisesti moitteeton japanin- ja kiinankielinen ääniraita luottaa vähäeleisyyteen pyrkiessään välittömään tunnelmaan. Ekstroissa keskinkertainen englanninkielinen making of (19 min.). (IJ)
21/07/2009

Tekijät

Ohjaaja: Zhang Yimou
Pääosissa: Takakura Ken Li Jiamin Jiang Wen

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy