Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

A Street Cat Named Bob

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031001329

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­val­li­sen elämän syrjään py­ris­te­levä en­ti­nen huu­mead­dik­ti saa uu­den mah­dol­li­suu­den ystä­vys­tyessään ka­tu­kis­san kans­sa.

Ta­val­li­sen elämän syrjään py­ris­te­levä en­ti­nen huu­mead­dik­ti saa uu­den mah­dol­li­suu­den ystä­vys­tyessään ka­tu­kis­san kans­sa. To­si­ta­ri­naan osit­tain pe­rus­tu­va draa­ma na­vi­goi va­kaas­ti ta­ri­nan­sa ka­ri­koi­den ohi ja luo elämän­myön­tei­sen ku­vauk­sen toi­seen mah­dol­li­suu­teen tart­tu­mi­ses­ta. Ta­ri­nan täh­ti to­sielämästä, Bob-kis­sa, näyt­te­le elo­ku­vas­sa it­seään.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Vakaa kuva piirtää Lontoon kadut kostean värikylläisesti ja terävästi. Hillitty ja hallittu ääniraita. Ekstroissa making of (33 min.). (IJ).
15/06/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy