Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaupunkicowboyt kultakuumeessa

City Slickers II: The Legend of Curly’s Gold 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 98989EAN: 5050582308747

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos al­ku­peräi­nenkään ei ol­lut eri­tyi­sen ja­lo ruu­din­kek­sijä, niin tämä on jo mel­koi­sen virt­ty­nyttä hut­tua.

Jos al­ku­peräi­nenkään ei ol­lut eri­tyi­sen ja­lo ruu­din­kek­sijä, niin tämä on jo mel­koi­sen virt­ty­nyttä hut­tua. Nyt et­sitään edel­li­sen osan cow­boy-kon­ka­ri Cur­lyn kul­ta-aar­ret­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Perusongelmaton videotason kuva. Tarkka ja väritoistoltaan hyvä, mutta ei iskevän tyylikäs. Kohinaa jonkin verran. Ääniraita mukiinmenevä. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy