Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The A-Team – 2. tuotantokausi

The A-Team – Season 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983/1984Kesto: 1054 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
[18]
Kielletty alle 18-vuotiailta julkaisijan ilmoituksella. Tämä nimike on julkaistu ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta.
VET: 200421EAN: 5050582350937

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­jan toi­nen kau­si ei muu­ta toi­mi­vaa kaa­vaa, vaan tar­joi­lee 23 jak­son ver­ran lisää tut­tua hy­my­herkkää toi­min­taa.

Sar­jan toi­nen kau­si ei muu­ta toi­mi­vaa kaa­vaa, vaan tar­joi­lee 23 jak­son ver­ran lisää tut­tua hy­my­herkkää toi­min­taa. Vie­rai­le­vi­na täh­tinä mm. Ma­ko, Er­nie Hud­son, Mic­hael Iron­si­de, Lan­ce Hen­rik­sen ja John Amos.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä tasoltaan identtinen edellisen kauden kanssa. Ikäisekseen erittäin hyvä kuva. Jälki on kiitettävän terävää, väritoistoltaan yllättävän onnistunutta ja kauttaaltaan ilahduttavan levollista niin roskan kuin pakollisen kohinankin suhteen. Ääniraita on kankea ja ikääntyneen ponneton, mutta selkeä. Bonuksena yksi Ritari Ässän jakso, jota ei voi varsinaisesti ekstraksi laskea, vaan pikemminkin harkituksi mainokseksi. Kuudella levyllä. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy