Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

The Secret: Dare to Dream

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2020Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ke­vyen kli­sei­nen, mut­ta us­ko­mat­to­man hy­vin teh­ty ih­mis­suh­de­hat­ta­ra kol­men lap­sen yh-äi­distä, jon­ka elon har­maat pil­vet väis­tyvät yk­si ker­ral­laan sa­la­peräi­sen sa­ma­ria­lai­sen il­mes­tyt­tyä ku­vioi­hin.

Ke­vyen kli­sei­nen, mut­ta us­ko­mat­to­man hy­vin teh­ty ih­mis­suh­de­hat­ta­ra kol­men lap­sen yh-äi­distä (Ka­tie Hol­mes), jon­ka elon har­maat pil­vet väis­tyvät yk­si ker­ral­laan sa­la­peräi­sen sa­ma­ria­lai­sen il­mes­tyt­tyä ku­vioi­hin (Josh Lu­cas). New Or­lean­sin nur­kil­le si­joit­tu­va ta­ri­na ihas­tut­taa na­pa­kal­la ot­teel­laan ja elävällä teks­tuu­ril­laan, jo­ka pitää sii­ra­pin nek­ta­ri­na ja hah­mot symp­pik­sinä.
Tämä on mah­dol­li­ses­ti kaik­kien ai­ko­jen pa­ras tul­kin­ta en­ke­lin kos­ke­tus -i­deas­ta, ja vaik­ka elo­ku­va lai­naa­kin Eins­tei­nia to­tea­mal­la, että sat­tu­ma on ju­ma­lan ta­pa py­syä ni­mettömänä, löy­tyy sa­dul­le so­pi­van vaah­to­kark­ki­mai­nen se­li­tys tästä maail­mas­ta.
E­lo­ku­van in­noit­ti­me­na toi­mii Rhon­da Byr­nen kir­ja ”T­he Sec­ret” (2006).

Kuva, ääni & ekstrat

Komea kuva löytää pakahduttavan paljon tekstuuria symppiksesti rempallaan olevasta miljööstään. Samaan aikaan dialogi toistuu veitseterävästi ja lähestyvä myrsky yrmyilee uskottavasti. (IJ)
17/02/2021

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy