Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cainen kapina - Special Edition

The Caine Mutiny - Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1954Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 41166EAN: 5051160203317

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Aa­vis­tuk­sen van­hen­tu­nut ta­ri­na kiis­tel­lystä kap­tee­ni Quee­gistä, jo­ka ot­taa ko­men­non sur­keas­sa kun­nos­sa ole­vas­sa mii­nan­rai­vaa­jas­sa.

Aa­vis­tuk­sen van­hen­tu­nut ta­ri­na kiis­tel­lystä kap­tee­ni Quee­gistä (Humph­rey Bo­gart), jo­ka ot­taa ko­men­non sur­keas­sa kun­nos­sa ole­vas­sa mii­nan­rai­vaa­jas­sa. Mie­histö epäi­lee kap­tee­nin mie­len­ter­veyttä ja kaap­paa lai­van. Asiaa pui­daan oi­keu­des­sa. Lee Mar­vin vi­lah­taa si­vuo­sas­sa. Pe­rus­tuu Her­man Wou­kin Pu­li­zer-pal­kit­tuun ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hieman pehmeä ja kohina runsasta, mutta ikäisekseen jälki on hyvinkin katsomiskelpoista. Väritoisto on tällä mittapuulla jopa hyvä. Ääniraita on miellyttävän selkeä ja puhdas mono. Ekstroissa elokuvatutkija Richard Peñan ja kriitikko Ken Bowserin hyvä kommenttiraita ja erinomainen, osittain kommenttiraidan kanssa päällekkäinen retrospektiivinen dokumentti elokuvan taustoista ja elokuvahistoriallisesta merkityksestä (36 min.). Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (PS/IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy