Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Annie

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051162348870

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

An­nie-­mu­si­kaa­lin uu­sin­ta­ver­sio po­pit­taa reip­paas­ti esi­ku­van­sa aset­ta­mien as­kel­merk­kien ympä­rillä.

An­nie-mu­si­kaa­lin uu­sin­ta­ver­sio po­pit­taa reip­paas­ti esi­ku­van­sa aset­ta­mien as­kel­merk­kien ympä­rillä. Ta­ri­na on säi­ly­tet­ty pitkäl­ti muut­ta­mat­to­ma­na jos­kin yk­si­tyis­koh­dat on nyt päi­vi­tet­ty tähän päivään. An­nie on ta­sa-ar­von ni­missä tum­mai­hoi­nen te­ho­pak­kaus (Qu­venz­hané Wal­lis) ja hel­tyvän mil­jardöö­rin roo­li on so­vi­tet­tu por­mes­ta­rik­si pyr­kivän lii­ke­mie­hen har­teil­le (Ja­mies Foxx). Pa­ran­nus­ta ki­peäs­ti kai­paa­van pa­hik­sen roo­li on nyt sor­vat­tu ci­ty-sin­kul­le (Ca­me­ron Diaz).
Muu­ta­ma pa­kol­li­nen mu­siik­ki­nu­me­ro is­tuu il­mai­suun hie­man köm­pelös­ti, mut­ta muu­toin Man­hat­ta­nil­le ase­tel­tu hat­ta­ra toi­mii ke­peäs­ti. Al­ku­peräi­sen elo­ku­van van­nou­tu­neim­pien fa­nien ei tätä kan­na­ta kat­soa, mut­ta hel­pon hu­pai­san ko­ko per­heen viih­dyk­keen ti­lauk­seen tämä vas­taa hy­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja ääni. Tarjolla on myös suomenkielinen dubattu ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, making of, poistettuja kohtauksia, mokia, musiikkivideo ja sekalainen sarja koosteita. (IJ)
07/12/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy