Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Annie

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051162348870

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

An­nie-­mu­si­kaa­lin uu­sin­ta­ver­sio po­pit­taa reip­paas­ti esi­ku­van­sa aset­ta­mien as­kel­merk­kien ympä­rillä.

An­nie-mu­si­kaa­lin uu­sin­ta­ver­sio po­pit­taa reip­paas­ti esi­ku­van­sa aset­ta­mien as­kel­merk­kien ympä­rillä. Ta­ri­na on säi­ly­tet­ty pitkäl­ti muut­ta­mat­to­ma­na jos­kin yk­si­tyis­koh­dat on nyt päi­vi­tet­ty tähän päivään. An­nie on ta­sa-ar­von ni­missä tum­mai­hoi­nen te­ho­pak­kaus (Qu­venz­hané Wal­lis) ja hel­tyvän mil­jardöö­rin roo­li on so­vi­tet­tu por­mes­ta­rik­si pyr­kivän lii­ke­mie­hen har­teil­le (Ja­mies Foxx). Pa­ran­nus­ta ki­peäs­ti kai­paa­van pa­hik­sen roo­li on nyt sor­vat­tu ci­ty-sin­kul­le (Ca­me­ron Diaz).
Muu­ta­ma pa­kol­li­nen mu­siik­ki­nu­me­ro is­tuu il­mai­suun hie­man köm­pelös­ti, mut­ta muu­toin Man­hat­ta­nil­le ase­tel­tu hat­ta­ra toi­mii ke­peäs­ti. Al­ku­peräi­sen elo­ku­van van­nou­tu­neim­pien fa­nien ei tätä kan­na­ta kat­soa, mut­ta hel­pon hu­pai­san ko­ko per­heen viih­dyk­keen ti­lauk­seen tämä vas­taa hy­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja ääni. Tarjolla on myös suomenkielinen dubattu ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, making of, poistettuja kohtauksia, mokia, musiikkivideo ja sekalainen sarja koosteita. (IJ)
07/12/2015

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy