Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Mies joka ei ollut siellä

The Man Who Wasn't There 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Coe­nin vel­jek­set pa­laa­vat esi­kois­teok­sen­sa maail­maan, mut­ta ma­kaa­be­ri on lien­ty­nyt hy­vin hil­li­tyk­si film­noi­rik­si.

Coe­nin vel­jek­set pa­laa­vat esi­kois­teok­sen­sa maail­maan, mut­ta ma­kaa­be­ri on lien­ty­nyt hy­vin hil­li­tyk­si film­noi­rik­si. Ker­ran­kin ker­to­janää­ni toi­mii, kun rau­hal­li­nen par­tu­ris­mies (Bil­ly Bob Thorn­ton) tart­tuu het­kestä kiin­ni.

Kuva, ääni & ekstrat

Upeasti kuvattu. Erinomainen kuva ja ääni. Kahdella levyllä: katsoja voi valita alkuperäisen mustavalkoisen tai värillisen version. Hienoa. Ekstroissa kommenttiraita, 16 min. dokumentti, kuvaaja Roger Deakinsin haastattelu (46 min.), viisi poistettua kohtausta, fotogalleria, filmografia, traileri ja kaksi tv-mainosta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy