Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

It Came from the Desert

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2018Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Black Lion 
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

1990-­lu­vun alus­sa nört­teil­leet muis­ta­vat It Ca­me from the De­sert -­kon­so­li­pe­lin.

1990-lu­vun alus­sa nört­teil­leet muis­ta­vat It Ca­me from the De­sert -kon­so­li­pe­lin. B-e­lo­ku­van his­to­riaan no­jan­nut seik­kai­lu pa­laa 30 vuot­ta myö­hem­min al­ku­peräis­muot­tiin­sa. Ami­caa ak­tii­vi­sim­min ha­kan­neet pik­ku­po­jat al­ka­vat siis ol­la kes­ki-iässä. Tuo­tan­toyh­tiön aja­tus­maail­maa lu­kien: va­ka­va­rai­sia li­pu­nos­ta­jia.
Kan­sainvä­li­sessä pro­duk­tios­sa on huo­mat­ta­va osuus suo­ma­lais­ta ra­haa ja taus­ta­tii­miä. Kriit­ti­nen sor­mi ei kui­ten­kaan värähdä — ei ai­na­kaan mai­ni­tuis­ta syistä. Tei­ni­kau­hun ja b-e­lo­ku­van pyhät kir­jat on luet­tu ja niistä tar­peel­li­nen opit­tu. Kaa­hai­lu, kal­jan­juon­ti ja vähä­pu­kei­set tytöt lii­tetään ohuen juo­nen reu­noil­le juu­ri so­pi­van ohues­ti. Ta­ri­nan­ke­hit­te­ly on niin ty­perää, että camp-vii­sa­ri kään­tyy reh­dis­ti pu­nai­sel­le.
Oh­jaa­ja Mar­ko Mä­ki­laak­so oli­si ha­lun­nut viedä elo­ku­van­sa 1950-lu­vul­le, b-e­lo­ku­van kul­ta-ai­kaan. Tässä koh­das­sa bud­jet­ti is­ki vas­ten kas­vo­ja. Jät­tiläis­muu­ra­hai­set sai­vat riittää. Elettäköön mo­der­nis­sa ajas­sa. Rat­kai­su­na se oli var­mas­ti pa­rem­pi kuin vä­kinäi­nen men­nei­syys­la­vas­tus. (VA)
12/09/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy