Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Mad Monkey

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­haen­tei­sellä ää­ni­rai­dal­la säes­tet­ty kie­rou­tu­nut es­pan­ja­lais-­rans­ka­lai­nen tril­le­ri jenk­kikä­si­kir­joit­ta­jas­ta Pa­rii­sin si­vu­ku­jien tai­de­pii­reissä.

Pa­haen­tei­sellä ää­ni­rai­dal­la säes­tet­ty kie­rou­tu­nut es­pan­ja­lais-rans­ka­lai­nen tril­le­ri jenk­kikä­si­kir­joit­ta­jas­ta (Jeff Goldb­lum) Pa­rii­sin si­vu­ku­jien tai­de­pii­reissä. Uni­sen sa­la­peräi­nen ja epä­ko­he­rent­ti — epä­to­del­li­sen oloi­nen jos mikä. Mie­len­kiin­toi­nen en­simmäi­sellä kat­so­mis­ker­ral­la, mut­ta jää ker­takäyttöi­sek­si.
Peh­meä, ikään­ty­neen haa­lea ku­va ja kar­kea ää­ni. Aka. Ah­neu­den verk­ko. Ekst­ra­ton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy