Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Batman Returns

Batman - paluu 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Bat­ma­nin pa­luu.

Bat­ma­nin pa­luu. Ku­ten ni­mi ker­too, sar­jas­saan toi­nen. Elo­ku­va al­kaa haus­kas­ti Ping­vii­nin syn­tymällä, ame­rik­ka­lai­sek­si elo­ku­vak­si ih­meen mus­tan huu­mo­rin sä­vyttämänä.
Mic­hel­le Pfeif­fer sä­hi­see Kis­sa­nai­sen roo­lis­sa. Viemä­rien val­tias Ping­vii­ni on Dan­ny De Vi­to. Lii­ke­mies­rois­to Max Sh­rec­kinä Ch­ris­top­her Wal­ken, jo­ka ha­luaa imeä Got­ham Ci­tyn sähköt käyttöönsä.
Tim Bur­to­nil­la on pie­niä vai­keuk­sia saa­da jat­ko-o­sa käyn­tiin hyvän de­byy­tin jäl­keen. Bat­man esiin­tyy vähän en­simmäi­sen tun­nin ai­ka­na. Me­no on niin ma­kaa­be­ria, et­tei tämä ole tar­koi­tet­tu ai­na­kaan per­heen pie­nim­mil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuten asiaan kuuluu, asiallinen ja liki virheetön kuva. On tosin myös matted eli rajattu alkuperäisestä 1.85-kuvasta. Paljon mustaa pintaa, mutta kuva hehkuu välillä poikkeuksellisissa väreissä. Ääniraidassa riittävästi surroundefektejä. Faktaruutuja. R1-versiossa myös pan&scan. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy