Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaappaus Bermudan kolmiossa

Airport '77 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 85699EAN: 5050582417555

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Air­port -e­lo­ku­vien kol­mas osa vie len­to­ka­tast­ro­fie­lo­ku­vat kir­jai­mel­li­ses­ti uu­sil­le ve­sil­le upot­ta­mal­la neit­syt­mat­kal­laan ole­van jum­bo­je­tin Ber­mu­dan kol­mion ve­siin.

Air­port -e­lo­ku­vien kol­mas osa vie len­to­ka­tast­ro­fie­lo­ku­vat kir­jai­mel­li­ses­ti uu­sil­le ve­sil­le upot­ta­mal­la neit­syt­mat­kal­laan ole­van jum­bo­je­tin Ber­mu­dan kol­mion ve­siin. Pälkähästä sel­vitään lo­pul­ta yllättävän hel­pos­ti, mut­ta mat­kan var­rel­le mah­tuu sil­ti useam­pi ki­mu­rant­ti ti­lan­ne — ja myös sar­ja haus­ko­ja koh­tauk­sia tyy­liin al­ko­ho­lin pak­ko­juot­ta­mi­nen tuo­reel­le les­kel­le.
Jack Lem­mon hyppää Charl­ton Hes­to­nin saap­pai­siin epä­toi­voi­sia mat­kus­ta­jia luot­saa­va­na kap­tee­ni­na ja sel­viää­kin roo­lis­taan täy­sin luon­te­vas­ti. Sitä vas­toin Ch­ris­top­her Leetä on vai­kea ol­la ku­vit­te­le­mat­ta il­man terä­viä kul­ma­ham­pai­ta tai va­lo­miek­kaa, minkä vuok­si tältä odot­taa jat­ku­vas­ti jon­kin­lais­ta puh­das­ta pa­huut­ta il­mentävää ti­hu­työtä.

Kuva, ääni & ekstrat

Jälki on tuotantovuoteen nähden suorastaan erinomaista. Kuva on elävän tarkka ja väritoistoltaan moitteettoman kylläinen ja hallittu. Roska on jatkuvaa, mutta onneksi pienimuotoista eikä kohinastakaan ole höiriöksi asti. Ääniraita on hivenen rosoinen paineen alla, mutta toistaa silti musiikin ja vähäeleiset tehosteet toimivasti. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy