Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Soylent Green

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 7321900650526

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­ry Har­ri­son sci­fi-­ro­maa­nin Ma­ke Room!

Har­ry Har­ri­son sci­fi-ro­maa­nin Ma­ke Room! Ma­ke Room! kuu­lui­sa fil­ma­ti­soin­ti, ai­koi­naan suo­mek­si Maail­ma vuon­na 2o22, on al­ka­nut elää omaa elämäänsä var­sin­kin Matt Groe­nin­gin an­sios­ta, jo­ten edes lap­sil­le ei ole mikään yllä­tys, mistä vuon­na 2022 tehdään ih­mi­sil­le ruo­kaa. Charl­ton Hes­to­nil­le sii­hen ku­luu noin puo­li­tois­ta tun­tia, mistä on usein oh­jaa­ja­kon­ka­ri Ric­hard Fleisc­he­rin elo­ku­vaa pil­kat­tu. Tämä ei kui­ten­kaan estä naut­ti­mas­ta ajan pa­ti­nas­ta. Jo­ka ta­pauk­ses­sa tämä teh­tiin en­nen kuin kas­vi­huo­neil­milöstä, to­fus­ta ja elävästä ra­vin­nos­ta alet­tiin kes­kus­tel­la kah­vipöy­dissä.
Huo­maa 1960-lu­vun bond­mai­nen Tar­zan, Mi­ke Hen­ry, pie­nessä si­vuo­sas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Jopa yllättävänkin katsottava kuva. Toki rakeisuutta, hailakoita värejä ja pehmeyttä löytyy, mutta ykistyiskohdat pysyvät aika mukavasti kurissa. Ruotsalainen R2-levy ei sisällä teksitystä suomeksi, mutta englannillakin pärjää sujuvasti. Ekstroissa 15 min. dokumentit ja traileri. (PS)
05/04/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy