Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Seeking Justice

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140584121

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Kuvat

Nicolas Cage ja January Jones ovat onnellinen aviopari, jonka elämä menee omituiseksi yhden veret seisauttavan tapahtuman seuratessa toista
Nicolas Cage ja January Jones ovat onnellinen aviopari, jonka elämä menee omituiseksi yhden veret seisauttavan tapahtuman seuratessa toista
Nicolas Cage
Nicolas Cage

Elokuva

Ni­co­las Ca­gen vai­mo rais­ka­taan ja sai­raa­las­sa sa­la­peräi­nen pu­ku­mies tar­joaa mah­dol­li­suut­ta pistää te­kijä hen­giltä, mut­ta kei­nu­lau­dan toi­ses­sa päässä odot­taa mää­rit­te­lemätön vas­ta­pal­ve­lus.

Ni­co­las Ca­gen vai­mo rais­ka­taan ja sai­raa­las­sa sa­la­peräi­nen pu­ku­mies tar­joaa mah­dol­li­suut­ta pistää te­kijä hen­giltä, mut­ta kei­nu­lau­dan toi­ses­sa päässä odot­taa mää­rit­te­lemätön vas­ta­pal­ve­lus. Yk­si pa­ha te­ko vaa­tii toi­sen, eikä kos­to­nen­ke­lei­den vel­jes­kun­ta ole mikään sa­ma­ria­lais­lii­ke, mut­ta se mikä pyö­rittää tätä reak­tio­ket­jua on­kin sit­ten mie­len­kiin­toi­nen ar­voi­tus.
Ni­co­las Ca­ge on ta­val­li­nen mies, jon­ka elämä me­nee enemmän se­kai­sin kuin tämän rais­kauk­sen uh­rik­si jou­tu­neen vai­mon. Guy Pear­ce on ka­nin­ko­lon var­ti­ja, jo­ka tun­tuu val­jas­ta­neen fa­ce­book-fi­lo­so­fian palk­ka­so­ti­laan toi­men­ku­vaan. Ja kol­man­nes­sa pääo­sas­sa on näyttämönä toi­mi­va vä­rikäs New Or­leans, jo­ta tässä ku­va­taan mo­der­nin tril­le­rin ei voo­doon vä­rittä­min sil­min.
E­ner­gi­nen ja vir­keäs­ti ku­vi­tet­tu jännä­ri yh­distää kou­kut­ta­vas­ti mo­raa­li­ta­ri­nan ja kos­to­ker­to­muk­sen, ja lei­poo mu­kaan vielä ri­pauk­sen so­siaa­lis­ten ver­kos­to­jen ja yleisö­tal­koi­den vi­vah­tei­ta eri­koi­suuk­sik­si. Ta­sai­sen vah­vas­ti pu­not­tu tril­le­ri on pin­ta­puo­lin täy­del­li­nen ja tun­nel­mal­taan kou­kut­ta­va, mut­ta lop­pu­rat­kai­sus­ta jää kai­ken pe­tauk­sen jäl­keen lievä py­ra­mi­di­hui­jauk­sen ma­ku. Viih­dyttävä ja myös ver­rat­tain us­kot­ta­va jännä­ri jos on val­mis kat­so­maan joi­ta­kin pie­niä to­teu­tuk­sen lap­suk­sia lä­pi sor­mien. Na­pa­kam­mal­la lop­pu­rat­kai­sul­la tämä voi­si ol­la jo­pa neljä täh­teä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on terävä ja luonnollinen vaikka alussa bemarin kromilista hieman elääkin. Tyylikkäästi kuvattu ja komean tekstuurikas miljööltään. Hillityin vedoin luotu ääniraita on tunnelmaltaan napakka ja dialogiltaan välitön, mutta voi epäotollisissa katseluolosuhteissa tuntua myös uniselta. Häviötön DTS-HD Master Audio täytyy valita erikseen, mutta myös oletuksena soiva Dolby Digital on vakaata jälkeä. Ekstraton. (IJ)
29/03/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy