Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lady Jane

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: MISSING_INFOKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 93736EAN: 6415015507989

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MISSING_INFO) ellei toisin mainita.

Elokuva

He­le­na Bon­ham Car­ter on unoh­tu­ma­ton roo­lis­saan nuo­re­na aa­te­lis­tyttönä, jo­ka juo­ni­tel­laan ka­bi­ne­teis­sa Eng­lan­nin ku­nin­gat­ta­rek­si.

He­le­na Bon­ham Car­ter on unoh­tu­ma­ton roo­lis­saan nuo­re­na aa­te­lis­tyttönä, jo­ka juo­ni­tel­laan ka­bi­ne­teis­sa Eng­lan­nin ku­nin­gat­ta­rek­si. Nuo­ri hal­lit­si­ja ja­noaa oi­keu­den­mu­kai­suut­ta ja tais­te­lee re­for­moi­dun kir­kon op­pien puo­les­ta lap­se­nus­kol­laan, mut­ta saa huo­ma­ta alais­ten­sa ole­van vai­keas­ti hal­lit­ta­vis­sa.
Ku­va on hie­man ra­kei­nen, tum­mis­sa sisä­koh­tauk­sis­sa tark­kuus ei riitä. Ää­ni­rai­ta on kes­ki­ta­son ste­reo. Ekst­ro­ja ei ole. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy