Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Animal Kingdom

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 235675EAN: 5706140584206

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Leijonat leikkisinä
Leijonat leikkisinä
James Frecheville on Joshua
James Frecheville on Joshua
Jackie Weaver on hurjan poikakatraan äitihahmo
Jackie Weaver on hurjan poikakatraan äitihahmo
Guy Pearce on miltei statistiksi jäävä etsivä, joka ei ehdi vangita konnia yhtä nopeasti kuin joku heitä listii
Guy Pearce on miltei statistiksi jäävä etsivä, joka ei ehdi vangita konnia yhtä nopeasti kuin joku heitä listii

Elokuva

Y­listä­viä ar­vos­te­lui­ta saa­nut aust­ra­lia­lai­nen ri­kosd­raa­ma pik­ku­kon­nien täyttämästä su­vus­ta, jo­ka py­ris­te­lee omaa tu­hoaan vas­taan po­lii­sien otet­tua oi­keus omiin kä­siinä.

Y­listä­viä ar­vos­te­lui­ta saa­nut aust­ra­lia­lai­nen ri­kosd­raa­ma pik­ku­kon­nien täyttämästä su­vus­ta, jo­ka py­ris­te­lee omaa tu­hoaan vas­taan po­lii­sien otet­tua oi­keus omiin kä­siinä. Van­ha kaar­ti tun­tuu pää­tyvän yk­si toi­sen­sa jäl­keen kuu­den ja­lan sy­vyy­teen, mut­ta per­heen nuo­rim­mal­la Jos­hual­la (Aust­ra­lian chan­ning­ta­tum Ja­mes Frec­he­vil­le) saat­taa vielä ol­la toi­voa.
Ai­kuis­ten Dal­to­nit-ker­to­mus ve­toaa ve­re­villä hah­moil­laan ja määrä­tie­toi­sen it­se­tu­hoi­sel­la asen­teel­laan, jo­ka ta­va­no­mai­sen huu­ta­mi­sen ja meuh­kaa­mi­sen si­jaan on kui­ten­kin ver­hot­tu eri­koi­sen rau­hal­li­seen kuo­siin. Tu­tuis­ta ai­nek­sis­ta pu­not­tu elo­ku­va on tun­nel­mal­taan alus­ta as­ti mu­kaan­sa­tem­paa­van eri­lai­nen, mut­ta it­se ta­ri­na pää­see par­haa­seen vauh­tiin vas­ta vii­mei­sessä näytök­sessä. Kah­den hie­man uni­sen näytök­sen jäl­keen lop­pu on rau­taa Jos­huan vä­hi­tel­len löytäessä oman ää­nensä ja myös isoäi­din (roo­lis­taan Os­car- ja Gol­den Glo­be -eh­dok­kuuk­sil­la pal­kit­tu Jac­kie Wea­ver) väläy­tet­tyä omia ham­pai­taan. Syö tai tu­le syö­dyk­si on lo­pul­ta tässä­kin vii­da­kon la­ki, mut­ta vas­ta lop­pu­rat­kai­su saa us­ko­maan että ky­seessä to­del­la oli lei­jo­nan pesä. Kun­pa muu­kin osa elo­ku­vas­ta oli­si sa­maa ka­li­pe­ria.
Puut­teis­taan huo­li­mat­ta ky­seessä on vah­va esi­koi­soh­jaus mie­heltä, jon­ka kynästä on aiem­min läh­te­nyt mm. "Hes­her".

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä vakaa kuva ei voita mitaleita terävyydestä tai kauneudesta, mutta rujo kylmä tyyli istuu teemaan. Hillityn vähäeleinen ääniraita pehmentää toimintajaksoja lievällä unisuudella ja luo muutoinkin geneerisen epämääräistä tunnelmaa hajaäänin. Ekstroissa mittava, mutta lopulta varsin suppea making of (69 min.). (IJ)
09/10/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy