Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Demon Town III

Demon Town: Glory Days 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.0*
Ääniraita: Dolby Digital 2.0
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 110374

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hämäävästä ni­mestään huo­li­mat­ta elo­ku­vas­sa ei ole mitään yli­luon­nol­lis­ta, sillä se koos­tuu Glo­ry Days -­te­le­vi­sio­sar­jan jak­sois­ta.

Hämäävästä ni­mestään huo­li­mat­ta elo­ku­vas­sa ei ole mitään yli­luon­nol­lis­ta, sillä se koos­tuu Glo­ry Days -te­le­vi­sio­sar­jan jak­sois­ta. Sar­jaa seu­ran­neil­le elo­ku­va voi an­taa hie­man, muil­le ei sitäkään.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja äänet keskinkertaista tv-tasoa. Ekstroissa kolme traileria. (VPT)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy