Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Coyote Ugly

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: T-101831

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mo­der­ni Flash­dan­ce ker­too sä­veltäjä­tytöstä, jo­ka mat­kaa maal­ta NY­Ciin ja uh­kaa jäädä puo­lihärs­kin baa­rin tis­kin pääl­le.

Mo­der­ni Flash­dan­ce ker­too sä­veltäjä­tytöstä, jo­ka mat­kaa maal­ta NY­Ciin ja uh­kaa jäädä puo­lihärs­kin baa­rin tis­kin pääl­le.
On vai­kea päättää, on­ko Jer­ry Bruck­hei­mer -viih­de vai Jer­ry Bruck­hei­mer -vä­ki­val­ta vas­ten­mie­li­sempää. Pääo­san esittäjä Pi­per Pe­ra­bo on tuo­re kas­vo ja pe­las­taa jon­kin ver­ran.

Kuva, ääni & ekstrat

Toimii tuottajalle ominaisen tavan mukaan audiovisuaalisesti kiitettävällä tavalla. Ekstroihin on tallennettu näyttelijöiden kommenttiraita, seitsemän featurettea, laulujen esittelyä, neljä poistettua kohtausta, traileri ja musiikkivideo. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy