Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Resurrecting the Champ - pelastakaa mestari

Resurrecting the Champ 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 206798  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kes­kin­ker­tai­suu­des­sa py­ris­te­levä ur­hei­lu­toi­mit­ta­ja löytää maail­man unoh­ta­man en­ti­sen nyrk­kei­ly­lu­pauk­sen ko­dit­to­ma­na Den­ve­rin ka­duil­ta ja nä­kee Pu­lit­zer-­ti­lai­suu­ten­sa tul­leen.

Kes­kin­ker­tai­suu­des­sa py­ris­te­levä ur­hei­lu­toi­mit­ta­ja (Josh Hart­nett) löytää maail­man unoh­ta­man en­ti­sen nyrk­kei­ly­lu­pauk­sen (Sa­muel L. Jack­son) ko­dit­to­ma­na Den­ve­rin ka­duil­ta ja nä­kee Pu­lit­zer-ti­lai­suu­ten­sa tul­leen. Pa­luu ke­hiin ei on­nek­si ole kum­mal­la­kaan ta­voit­tee­na, vaan leh­tiar­tik­ke­li, jo­ka ker­toi­si maail­mal­le hu­maa­nin kos­ket­ta­van ta­ri­nan ja pa­laut­tai­si mo­lem­mat mie­het ta­kai­sin maail­man­kar­tal­le.
Kyl­mistä lähtö­koh­dis­ta käyn­nis­tyvä ta­ri­na ei missään vai­hees­sa läm­pe­ne kos­ket­ta­vak­si draa­mak­si, mut­ta on­nis­tuu siitä huo­li­mat­ta ve­toa­maan ajat­te­le­va­na ku­vauk­se­na ul­ko­puo­li­sis­ta odo­tuk­sis­ta ja omis­ta va­lin­nois­ta nii­den edessä. Sekä Jack­son että Hart­nett suo­riu­tu­vat roo­leis­taan hie­nos­ti, mut­ta muu­toin­kin hah­mois­ta tun­tuu löy­tyvän kes­kimääräistä enemmän li­haa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, levollinen ja väritoistoltaan kaunis, mutta hivenen pehmeä kuva. Ääniraita on sisällöllisesti hillitty, mutta teknisesti kaikilta osin moitteeton. Tarjolla on normidolbyn lisäksi myös 5.1-kanavainen DTS. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy