Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Fast & Furious X

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2023Kesto: 141 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018026957

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Muis­te­lu­lin­jal­le an­tau­tu­va kym­me­nes osa tar­joaa suu­rie­leistä agent­ti­ry­minää ympä­ri maa­pal­lon.

Muis­te­lu­lin­jal­le an­tau­tu­va kym­me­nes osa tar­joaa suu­rie­leistä agent­ti­ry­minää ympä­ri maa­pal­lon. Me­ga­lo­maa­ni­sis­ta stun­teis­ta ja poh­jat­to­man fa­ta­lis­ti­ses­ta elämä­not­tees­taan huo­li­mat­ta ky­se on hy­vin an­nos­tel­lus­ta ja ver­rat­tain sel­kopäi­sestä seik­kai­lus­ta. Ko­ko elo­ku­van jäl­keen­kin on to­ki vielä vai­kea sa­noa mistä tässä kai­kes­sa oi­keas­taan oli ky­se ja oli­ko missään jär­keä, mut­ta se ei nyt ole ty­ki­tyk­sen tar­koi­tus.
E­pi­so­din ka­ta­lyyt­tinä toi­mii ka­ta­la ket­ku, jo­ka la­vas­taa Tor­re­ton jen­gin ter­ro­ris­teik­si. Tällä lu­pa­kir­jal­la jyrätään pit­kin Roo­maa, Los An­ge­le­sia, Na­po­lia ja Rio de Ja­nei­roa kun­nes ka­dut ovat rul­lal­la ja ta­lo­jen nur­kat mu­ru­si­na. Paa­tos­ta riittää siinä missä vii­mei­sessä Ja­mes Bon­dis­sa­kin, mut­ta nyt fa­ta­li­si­mi tait­tuu vielä luon­teen­laa­duk­si enemmän­kin kuin pää­te­pis­teek­si. Tämä on puh­das­ta sir­kus­ta, ko­ko pää­sy­li­pun edestä.

Kuva

Upea kuva on hekumallinen, vetreä ja viimeistä piirtoa myöten vakaa. Valo valuu säleiden välistä, lihakset kiiltävät öljyttyinä ja suuri metallikuula pitää sekin Roomaa flipperinään uskottavasti. Enempää ei voisi 4K-kuvalta vaatia.

Ääni

Myös äänipuolella pärisee ja rymisee. Anti tuo mieleen takavuosien vintage Dieselin, XXX-episodit, mutta on toki nyt kaikilla varpailla kiinni modernissa moniaistitykityksessä. Vin Dieselin osalta dialogi toistuu rosoisesti kuin perään pistetty mursu, eli kauttaansa luontevasti.

Ekstrat

Ekstraton. Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. (IJ)
01/12/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy