Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Hollywoodland

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 204246EAN: 871741810592

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­van kul­ta-a­jan Hol­lywood oli ta­ri­noi­ta tul­vil­laan.

E­lo­ku­van kul­ta-a­jan Hol­lywood oli ta­ri­noi­ta tul­vil­laan. Oh­jaa­ja Al­len Coul­ter ja kä­si­kir­joit­ta­ja Paul Bern­baum dra­ma­ti­soi­vat rat­kai­se­ma­ton­ta mys­tee­riä. Te­kikö te­le­vi­sion Teräs­mies Geor­ge Ree­ves it­se­mur­han vai ta­pet­tiin­ko hä­net? Nuk­ka­vie­ru dek­ka­ri (Ad­rein Bro­dy) al­kaa tut­kia ta­paus­ta. Toi­min­taan lei­ka­taan ta­kau­mia, jois­sa Ree­ves (ih­meen hyvä Ben Aff­leck) jou­tuu mo­gu­lin vai­mon syöt­tilääk­si. Elo­ku­va ei ai­van pys­ty luo­maan tar­vit­ta­vaa ele­gans­sia, ja mo­net rat­kai­suis­ta ovat pe­rin kli­sei­siä. Suo­men­ta­ja on te­ko­pyhä tai fe­mi­nis­ti. Suo­men­nos kuu­luu ”O­saa­ko hän tehdä temp­pu­ja”, kun al­ku­peräi­sen mu­kaan ”O­saa­ko hän tehdä ren­kai­ta pil­lul­laan”.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 7+7+8 min. dokumentit ja 5 min. poistettuja kohtauksia. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Allen Coulter
Pääosissa: Adrein Brody Ben Affleck
Tarina: Paul Bernbaum
Kuvaus: Jonathan Freeman
Musiikki: Marcelo Zarvos

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy