Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuplamorsian

The Accidental Husband 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen Anamofinen 1.85**
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 208289EAN: 6420201178522

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­li­pas kum­mal­li­nen elo­ku­va.

O­li­pas kum­mal­li­nen elo­ku­va. Ra­dion pa­ri­suh­de­neu­vo­ja (U­ma Thur­man) ereh­tyy an­ta­maan oh­jel­mas­saan huo­non neu­von pa­lo­mie­hen (Jeff­rey Dean Mor­gan) tu­le­val­le mor­sia­mel­le. Oma tu­le­va avio­liit­to vaa­ran­tuu ta­pauk­ses­ta seu­raa­van se­koi­lun ta­kia.
Täy­del­listä ajan­huk­kaa ja pä­te­vien näyt­te­lijöi­den vää­rinkäyttöä. Kat­so­jan ajankäyttöä ei tar­vin­ne kom­men­toi­da.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
27/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy