Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tyttö ja helmikorvakoru

Girl with a Pearl Earring 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 108425EAN: 6438044023251

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si vai­kut­ta­va maa­laus voi ol­la pe­rus­ta hyväl­le elo­ku­val­le hie­man sa­maan ta­paan kuin Jo­sep­hi­ne Teyn dek­ka­ris­sa Ajan tytär tai jos­sain Hai­ner Mül­le­rin näy­telmässä, jo­ka pe­rus­tuu yh­teen va­lo­ku­vaan.

Yk­si vai­kut­ta­va maa­laus (Tyttö ja tur­baa­ni, n. 1665) voi ol­la pe­rus­ta hyväl­le elo­ku­val­le hie­man sa­maan ta­paan kuin Jo­sep­hi­ne Teyn dek­ka­ris­sa Ajan tytär tai jos­sain Hai­ner Mül­le­rin näy­telmässä, jo­ka pe­rus­tuu yh­teen va­lo­ku­vaan.
F­laa­mi­lai­sis­ta nai­sis­taan tun­net­tu tai­de­maa­la­ri Jo­han­nes Ver­meer (1632-1675) saa­vut­taa uran­sa täyt­ty­myk­sen pii­ka­tytön il­mekkäi­den ja sie­luk­kai­den kas­von­piir­tei­den ins­pi­roi­ma­na.
Co­lin Firth on jäyhä it­sensä, mut­ta Scar­lett Jo­hans­son pys­tyy suo­ras­taan hui­kai­se­vaan suo­ri­tuk­seen. Juu­ri mitään ei ta­pah­du, mut­ta kat­so­ja ei pitkäs­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva toistaa 1600-luvun maalaustaiteesta tutut pehmeät valot ja varjot. Välillä sitten ihmeen kohinainen. Ilmeikäs ääniraita hakee tilaa. Ekstroissa kommenttiraita, kahdeksan poistettua kohtausta kommentein, 25+14 min. dokumentit ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy