Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Strain - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2014Kesto: 558 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112730932

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Guil­ler­mo del To­ron kynäi­lemä jän­ni­tys­sar­ja yh­distää ter­ro­ris­min ja yli­luon­nol­li­suu­den pe­lot vi­rusjännä­rik­si, jos­sa vii­ka­te hei­luu ja kel­lo kil­kat­taa kil­van CDC:n sa­la­po­lii­sien kans­sa.

Guil­ler­mo del To­ron kynäi­lemä jän­ni­tys­sar­ja yh­distää ter­ro­ris­min ja yli­luon­nol­li­suu­den pe­lot vi­rusjännä­rik­si, jos­sa vii­ka­te hei­luu ja kel­lo kil­kat­taa kil­van CDC:n sa­la­po­lii­sien kans­sa. 24-sar­jan ah­mais­seel­ta vam­pyy­ri­ta­ri­nal­ta mais­tu­va ku­jan­juok­su kir­joi­tet­tiin alun­pe­rin­kin 3-5 tuo­tan­to­kaut­ta kat­ta­vak­si kir­jat­ri­lo­giak­si, jo­ka lo­pul­ta up­po­si FX-ka­na­van tuo­tan­to­kart­taan.
Ko­ko­nai­suus on viih­dyttävä se­ka­si­kiö toi­siin­sa kek­se­liääs­ti sot­ket­tu­ja gen­rejä, joi­den yk­sittäi­set ele­men­tit ovat kaik­ki en­tuu­des­taan tut­tu­ja. Lop­pu­tu­los on pas­se­lia TV-viih­dy­kettä mo­der­nis­ta vam­pyy­ri­ta­rus­ta kiin­nos­tu­neil­le.
Sar­jas­ta on teh­ty yh­teensä neljä tuo­tan­to­kaut­ta, jois­ta vii­mei­nen pyö­rii par­hail­laan te­le­vi­sios­sa Yh­dys­val­lois­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Ekstroissa kolme koostetta. (IJ)
24/10/2016
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy