Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Siviilirohkeutta

A Civil Action 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ker­too sa­mas­ta ai­he­pii­ristä kuin Erin Broc­ko­vich: pie­nen kau­pun­gin ve­det on myr­ky­tet­ty ja lap­set kuo­le­vat leu­ke­miaan.

Ker­too sa­mas­ta ai­he­pii­ristä kuin Erin Broc­ko­vich: pie­nen kau­pun­gin ve­det on myr­ky­tet­ty ja lap­set kuo­le­vat leu­ke­miaan. Ah­ne va­hin­gon­kor­vauk­siin eri­kois­tu­nut la­ki­mies al­kaa kam­pan­jan suu­ry­ri­tyk­siä vas­taan.
Muu­ten hyvä, mut­ta John Tra­vol­tan per­soo­nal­li­suu­den muu­tos su­des­ta lam­paak­si on täy­sin epäus­kot­ta­va. Sop­ra­no­sin Ja­mes Gan­dol­fi­nil­la mai­nio si­vuo­sa suur­per­heen isänä.

Kuva, ääni & ekstrat

Täydellinen kuva. Hillityn tyylikäs ääniraita. Loppuu osuvasti Talking Heads -versioon Al Greenin ”Take Me to the Riveristä”. Ekstroissa neljän min mainosdokumentti ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy