Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sgt. Bilko

Kersantti Bilko 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
LBX 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 209838EAN: 5050582711561

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­te­ve Mar­tin on yrit­te­liäs ker­sant­ti, jon­ka moot­to­ri­va­rik­ko on kai­ken­lai­sen haus­kan­pi­don ja lu­ke­mat­to­mien ra­han­te­ko­hank­kei­den keh­to.

S­te­ve Mar­tin on yrit­te­liäs ker­sant­ti, jon­ka moot­to­ri­va­rik­ko on kai­ken­lai­sen haus­kan­pi­don ja lu­ke­mat­to­mien ra­han­te­ko­hank­kei­den keh­to. Ar­mei­jan par­hais­ta puo­lis­ta naut­ti­mi­nen uh­kaa tyssätä tu­ki­koh­dan sul­ke­mi­seen kun van­ha pe­ri­vi­hol­li­nen pa­laa tu­pa­tar­kas­tuk­sel­le. Ste­ve Mar­tin on vet­reässä kun­nos­sa ja ta­sa­tah­ti­nen hu­pai­lu toi­mii mu­ka­vas­ti po­lii­sio­pis­to­jen hen­gessä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä keskitason kuva ja ääni. Blu-rayn aikakaudella jälki näyttää toki kovasti VHS-mäiseltä, siksi runsaalta ylimääräinen värinä ja pienimuotoinen roska vaikuttavat. Ekstroissa traileri. (IJ)
12/09/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy