Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Vinski ja näkymättömyyspulveri

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: Snapper FilmsKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 6430050250294

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Snapper Films) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vauh­di­kas ja ihas­tut­ta­van il­meikäs seik­kai­lu pik­ku­po­jas­ta, jo­ka käy nä­kymättö­myys­pul­ve­rin avul­la ko­ti­kau­pun­kiaan ter­ro­ri­soi­vien mur­to­mies­ten kimp­puun.

Vauh­di­kas ja ihas­tut­ta­van il­meikäs seik­kai­lu pik­ku­po­jas­ta, jo­ka käy nä­kymättö­myys­pul­ve­rin avul­la ko­ti­kau­pun­kiaan ter­ro­ri­soi­vien mur­to­mies­ten kimp­puun. Len­nok­kuu­des­ta huo­li­mat­ta ta­pah­tu­mat eivät puu­rou­du vauh­ti­vii­voik­si vaan ker­to­mus ete­nee aja­tuk­sel­la. Lop­pu­tu­lok­se­na on ai­kui­systäväl­li­nen ja vähä­sii­rap­pi­nen ta­ru, jo­ka on mu­kaan­sa­tem­paa­va, ai­to ja lup­sa­kan ke­vy­tas­ke­li­nen kai­kis­sa kään­teissään.
Tämä on mais­tu­va kesä­seik­kai­lu, jo­ka osoit­taa, että siinä missä Enid Bly­ton tar­vit­si ko­ko­nai­sen vii­si­kon rat­ko­maan mys­tee­reitä riittää ko­ti­mai­ses­sa ver­sios­sa yk­si Vins­ki. Ky­se on oma­lei­mai­ses­ta ja val­loit­ta­van huo­let­to­mas­ta las­ten jännä­ristä, jo­ka on ken­ties kas­va­nut va­paa­na, mut­ta ä­lyää tar­jo­ta tuo­rei­ta vi­rik­keitä ko­ko kes­ton­sa edestä. Tämä on kaik­kea mitä hyvän ko­ko per­heen seik­kai­lue­lo­ku­van tu­lee­kin ol­la.

Kuva

Upea kuva on vakuuttavan terävä, värikylläinen ja ehdottoman vakaa. Viitseliäästi lavastettu ja ulkoilmassa sekä Porvoon että Liettuan raiteilla kuvattu elokuva on satumaisen ilmeikäs.

Ääni

Virkeä ääniraita säestää tapahtumiaan tunnelmallisesti ja latteuksia väistellen. Tilakuva syntyy lähinnä musiikista, jonka kautta anti on tunnelmallista ja elävää.

Ekstrat

Ekstroissa traileri. (IJ)
04/07/2022

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy