Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Fifth Element

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: Columbia TriStarKuva:
2.25/1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kie­li­pos­kel­la teh­tyä ava­ruus­sa­tua.

Kie­li­pos­kel­la teh­tyä ava­ruus­sa­tua. Vi­suaa­li­ses­ti ko­mea, hyvän ar­vos­te­lu­me­nes­tyk­sen saa­nut työ, jo­ta ovat kui­ten­kin brit­tik­rii­ti­kot epäil­leet tyhjää ku­mi­se­vak­si te­ke­leek­si.
Jo­kai­nen voi päättää it­se, jo­ka ta­pauk­ses­sa kaik­kien sci­fi-keräi­lijöi­den must-han­kin­ta. Suo­mi-le­vyn saa­mi­nen mark­ki­noil­le kes­ti ih­meen kauan.

Kuva, ääni & ekstrat

Suomi-levyn saaminen markkinoille kesti ihmeen kauan, joten R1-levyä ostettiin paljon Internetistä. Visuaalisesti ja soundillisesti komea teos, joka on kuin luotu uuteen formaattiin. Super 35: teatteriversio oli 2.39:1. Special Edition olisi paikallaan, koska tätä ei vielä anamorfisena ole nähtykään, jos ei BD-levyä oteta lukuun. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy