Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Harry Brown

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 231714EAN: 6420201106686

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jen­gi­ri­kol­li­suu­den ja mie­li­val­tai­sen vä­ki­val­lan ku­vauk­set täyttävät le­vy­laa­rit.

Jen­gi­ri­kol­li­suu­den ja mie­li­val­tai­sen vä­ki­val­lan ku­vauk­set täyttävät le­vy­laa­rit. On­kin pe­rin kum­mal­lis­ta, jos tähän la­ji­tyyp­piin pys­tyy pu­hal­ta­maan uu­sia tuu­lia. Har­ry Brown pys­tyy.
En­ti­nen me­ri­jal­kaväen tap­po­ko­ne (Mic­hael Cai­ne) on eläk­keellä ole­va har­maa­hap­si, jo­ka jou­tuu elämään lä­hiövä­ki­val­lan naa­pu­ri­na.
Kun mies jää to­taa­li­sen yk­sin, kos­ton­hi­mo nos­taa päätään ja vaa­ri päättää rat­kais­ta asiat sa­moil­la kons­teil­la, joil­la mi­ta­lei­ta sa­te­li rin­taan ai­koi­naan Poh­jois-Ir­lan­nis­sa. Lo­pul­ta mies jou­tuu myöntämään, että ii­ri­ka­pi­nal­li­set tais­te­li­vat aat­teen­sa vuok­si, kun lä­hiö­nuo­rel­le kaik­ki on pelkkää viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
09/10/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy