Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Haute Tension Switchblade Romance

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 109160EAN: 6438044034653

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tytöt mat­kaa­vat rans­ka­lai­sel­le maa­seu­dul­le, missä rie­huu aal­to­pel­ti­sellä Cit­roen-­pa­ket­tiau­tol­la liik­ku­va hi­mo­mur­haa­ja.

Tytöt mat­kaa­vat rans­ka­lai­sel­le maa­seu­dul­le, missä rie­huu aal­to­pel­ti­sellä Cit­roen-pa­ket­tiau­tol­la liik­ku­va hi­mo­mur­haa­ja. Rank­kaa ku­vas­toa: K18. Kurk­kua viil­letään au­ki hy­vin avo­nai­seen mal­liin. Ä­lykkään yllä­tyk­sel­li­set vii­mei­set puo­li tun­tia, mikä on go­re-ku­vis­sa pe­rin har­vi­nais­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin tarkka, komea kuva. Ääniraita on samaa tasoa. Käyttää paljon tilatehosteita ja matalaa bassoa, mutta perin juurin luonnollisesti. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy