Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Crimson Petal and the White

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 186 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706141774309

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ru­jo vyyh­ti vik­to­riaa­ni­sen Eng­lan­nin ih­mis­koh­ta­loi­ta pai­kal­li­sen ilo­tytön ympä­ril­le kie­tou­tu­nee­na.

Ru­jo vyyh­ti vik­to­riaa­ni­sen Eng­lan­nin ih­mis­koh­ta­loi­ta pai­kal­li­sen ilo­tytön ympä­ril­le kie­tou­tu­nee­na. Muu­sal­la tun­tuu ole­van ky­ky ko­hen­taa kaik­kien koh­taa­mien­sa ih­mis­ten elämää, mut­ta eri­tyi­sen suu­ri vai­ku­tus hä­nellä on rik­kaan su­vun hult­tio­poi­kaan.
Rii­tai­sin soin­nuin ja ha­pui­le­vin ka­me­ra-a­join to­teu­tet­tu tv-e­lo­ku­va ei ole vaa­ras­sa se­koit­tua ta­va­no­mai­seen pe­rio­did­raa­maan. Näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set jättävät mo­nien hah­mo­jen koh­dal­la toi­vo­mi­sen va­raa ja ker­ron­ta ete­nee köm­pelös­ti, mut­ta miljöö on hy­vin hal­lus­sa. Myös ta­ri­na löytää epä­ta­va­no­mai­sia näkö­kul­mia, vaik­ka on­kin liian kan­kea nous­tak­seen kun­nol­la len­toon.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Ekstraton. (IJ)
09/05/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy