Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hotel Transylvania

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051160301877

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vet­reä las­te­ne­lo­ku­va tei­ni-ikäi­sestä vam­pyy­ri­tytöstä, jo­ka ha­luai­si läh­teä kat­so­maan suur­ta maail­maa, mut­ta yli­suo­je­le­vai­nen isuk­ki ei osaa höllätä otet­taan.

Vet­reä las­te­ne­lo­ku­va tei­ni-ikäi­sestä vam­pyy­ri­tytöstä, jo­ka ha­luai­si läh­teä kat­so­maan suur­ta maail­maa, mut­ta yli­suo­je­le­vai­nen isuk­ki ei osaa höllätä otet­taan. On­nek­si maail­ma tu­lee tytön luok­se.
Ih­mis­ten ja mons­te­rei­den vä­li­nen ase­tel­ma kään­netään pää­lael­leen suh­tees­sa to­tut­tuun, ja vaik­ka aja­tus ei ole eri­tyi­sen oma­peräi­nen löy­tyy ti­lan­teis­ta ki­vas­ti hu­pia.

Kuva & ääni

Visuaalisesti virkeä ja teknisesti moitteeton kuva ja ääniraita samaa paria. Alkueräinen englanninnkielinen ääniraita on taltiotu häviöttömässä DTS-HD Master Audio -muodossa ja suomenkielinen dubbi vanhassa Dolby Digtal -muodossa. Molemmat ääniraidat hoitavat tehtävänsä lupsakasti, ja molemmat onnistuvat jopa hieman popittamaan loppufinaalissa.

Ekstrat

Ekstroissa kommenttiraita (ohjaaja, tuottaja ja tehostemies), making of (4 min.), poistettuja kohtauksia raakaversioina (6 min.), lyhytelokuva "Good Night Mr. Foot" (4 min.), Becky G:n musiikkivideo, kooste ääninäyttelijöistä (6 min.) ja useita koosteita animoinnista ja ilmeestä (8 min.). Saatavan myös 3D Blu-ray:nä. (IJ)
25/04/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy