Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Harry Potter ja Feeniksin kilta

Harry Potter and the Order of Phoenix 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
VC1 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
PCM5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 204904EAN: 7321946156945

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vii­des Har­ry Pot­ter -e­lo­ku­va on­nis­tuu tar­joi­le­maan tähän as­ti jän­nittä­vimmän ja yh­tenäi­simmän seik­kai­lun.

Vii­des Har­ry Pot­ter -e­lo­ku­va on­nis­tuu tar­joi­le­maan tähän as­ti jän­nittä­vimmän ja yh­tenäi­simmän seik­kai­lun. Ta­ri­na vi­rit­te­lee upeas­ti lä­hes­tyvän koi­tok­sen odo­tuk­sen tun­nel­maa, yhtäältä päänsä hiek­kaan hau­taa­van Tai­ka­mi­nis­te­riön ja toi­saal­ta suo­ra­nai­seen sa­bo­taa­siin ryh­tyvän Pi­men­non kaut­ta. Pot­ter ei ole tässä pelkästään kli­sei­nen en­nal­tamäärät­ty mes­sias, vaan tiuk­kaan paik­kaan ajet­tu mil­tei-ta­val­li­nen poi­ka, jon­ka täy­tyy yrittää kääntää pa­ha ti­lan­ne edes hie­man pa­rem­mak­si.
Al­kuo­sien leik­ki on nyt vauh­dil­la muut­tu­mas­sa tii­vis­tun­nel­mai­sek­si jännä­rik­si, eikä se to­del­la­kaan ole huo­no ke­hi­tys­pol­ku. Az­ka­ba­nin van­gin ohel­la, ja siitä pa­rem­mak­si pistäen, tämä on kirk­kaas­ti sar­jan pa­ras osa tähän men­nessä.

Kuva & ääni

Teräväpiirtokuvasta on mahdoton keksiä mitään negatiivista sanottavaa. Elokuvan rikas audiovisuaalinen maailma piirtyy upean sävykkäästi ja yksityiskohtaisesti, tummana ja värikylläisenä, ja vailla pienintäkään merkkiä levottomuudesta. Ääniraita on niin ikään vakuuttavan tilava, tehokas ja täynnä eloa. Loistava audiovisuaalinen elämys, joka tekee kunnia tarinan kuvastolle.

Ekstrat

Ekstroihin on tallennettu pitkä lista making of -pätkiä, jotka voi katsoa osana elokuvaa, yksitellen tai putkeen (HD / 63 min.), making of -dokkari (HD / 19 min.), dokkari saagan salaisuuksista (44 min.), poistettuja kohtauksia (HD / 11min) sekä simppeli, mutta hetken viihdyttävä editointipeli hyvällä alustuksella. Ekstrat ovat ilahduttavasti tarjolla pääosin teräväpiirto-muodossa ja suomeksi tekstitettynä. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy