Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Westworld - 2. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 635 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 1.78
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112746186

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mikä me­ni pie­leen?

Mikä me­ni pie­leen? HBO:n Wes­tworld-sar­jan en­simmäi­nen kau­si oli dy­na­miit­tia, jo­ta ei voi­nut millään lo­pet­taa kes­ken. Sar­jan toi­nen kau­si huk­kaa hä­peäl­li­ses­ti ta­pah­tu­mien pu­nai­sen lan­gan ja taan­tuu it­se­riit­toi­sek­si jo­ri­nak­si, jos­ta ei edes ha­lua muis­taa jäl­kikä­teen mitään. Tämä on täy­del­li­nen pet­ty­mys.
Sau­mat­to­mas­ti edel­lis­kau­des­ta jat­ka­va kau­si on etäi­nen, uni­nen ja hä­pei­lemöttömän peh­mo­fi­lo­so­fi­nen. Hyb­rik­sen maus­ta­ma ru­nol­li­nen dia­lo­gi sol­juu kii­reettä ja toi­si­naan ve­ri lentää, mut­ta ko­ko­nai­suus ei ole sen enempää aja­tuk­sia herättävä kuin mu­kaan­sa­tem­paa­va. Sar­ja taan­tuu nyt oman ak­vaa­rion­sa ihai­luk­si ja it­se­kek­sit­ty­jen ar­voi­tus­ten heit­te­lyk­si. Kol­man­nen jak­son myötä pol­jen­ta ko­hen­tuu hi­tu­sen, mut­ta ko­ko­nai­suus on sil­ti mean­de­roi­van mitään­sa­no­ma­ton vael­lus.
Kau­den ai­noa lai­ha loh­tu tun­tuu ole­van, että sar­ja on yhä fik­sum­pi kuin Crich­to­nin al­ku­peräi­nen elo­ku­va.

Kuva & ääni

Kuva näyttää hyvältä HD:ltä, joka löytää toisinaan verisuonet näyttelijöiden puuterin takaa ja pitää hyvin kuosinsa myös aavikon avarassa karuudessa. Silti kyse ei ole viiltävän erottelevasta 4K:sta eikä erityisen jäsentyneestä HDR-väriloistosta. 35mm filmille kuvattu ja ilmeisesti 4K:na masteroitu kuva ei edusta iskevintä 4K:ta, mutta jälki on silti filmiraettaan myöten nättiä.

Ekstrat

Boksi sisältää sekä 4K- että HD-versiot omilla levyillään. Lisukkeiksi mukana kaksi koostetta sarjan synnystä (n. 25 min.), kolme keskustelukoostetta (n. 45 min.) ja lyhyemmät jaksokohtaiset koosteet sarjan maailman luomisesta. (IJ)
23/01/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy