Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gosford Park

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täy­del­li­sellä pal­ve­li­jal­la ei ole elämää.

Täy­del­li­sellä pal­ve­li­jal­la ei ole elämää. Epä­miel­lyttävä Sir Wil­liam myr­ky­tetään ja vielä puu­ko­te­taan­kin var­muu­den vuok­si.
Oh­jaaj Ro­bert Alt­man tar­joi­lee hulp­pean vi­sion men­neestä maail­mas­ta brit­tiläi­sen aris­tok­ra­tian mädässä yti­messä, mut­ta ir­vai­lee sa­mal­la ang­lo­sak­si­sen he­ge­mo­nian kääntö­puo­lel­le, hol­lywoo­di­lai­sel­le nou­su­kas­mai­suu­del­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Kuvasuhde näyttää hieman tiukalta. 5.1-ääni pitää ottaa menusta. Ekstroihin on tallennettu 20 min. poistettuja kohtauksia, 12 min. Maggie Smithin haastattelu, 9 min. autenttisesta ajankuvasta, traileri ja kommenttiraita. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy