Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gosford Park

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Täy­del­li­sellä pal­ve­li­jal­la ei ole elämää.

Täy­del­li­sellä pal­ve­li­jal­la ei ole elämää. Epä­miel­lyttävä Sir Wil­liam myr­ky­tetään ja vielä puu­ko­te­taan­kin var­muu­den vuok­si.
Oh­jaaj Ro­bert Alt­man tar­joi­lee hulp­pean vi­sion men­neestä maail­mas­ta brit­tiläi­sen aris­tok­ra­tian mädässä yti­messä, mut­ta ir­vai­lee sa­mal­la ang­lo­sak­si­sen he­ge­mo­nian kääntö­puo­lel­le, hol­lywoo­di­lai­sel­le nou­su­kas­mai­suu­del­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Kuvasuhde näyttää hieman tiukalta. 5.1-ääni pitää ottaa menusta. Ekstroihin on tallennettu 20 min. poistettuja kohtauksia, 12 min. Maggie Smithin haastattelu, 9 min. autenttisesta ajankuvasta, traileri ja kommenttiraita. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy