Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

The Messenger

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 228702EAN: 5706130594451

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Epä­ta­va­no­mai­nen draa­ma ker­san­tis­ta, jo­ka jou­tuu viettämään vii­mei­set kuu­kau­det pal­ve­luk­ses­taan viemällä su­ru-uu­ti­sia Ira­kin so­das­sa kuol­lei­den omai­sil­le.

Epä­ta­va­no­mai­nen draa­ma ker­san­tis­ta (Ben Fos­ter), jo­ka jou­tuu viettämään vii­mei­set kuu­kau­det pal­ve­luk­ses­taan viemällä su­ru-uu­ti­sia Ira­kin so­das­sa kuol­lei­den omai­sil­le. Ka­ve­rin­ki­peä esi­mies (Woo­dy Har­rel­son) opet­taa uu­del­le suo­ja­til­leen ran­kan työn aak­ko­set ja yrittää sa­mal­la par­haan­sa mu­kaan myös pi­ristää ase­vel­jeään jär­jestämällä viih­dettä ja tyttöjä ai­na omiin­kin tar­pei­siin­sa as­ti.
E­lo­ku­va run­noo it­sensä va­ka­van draa­man sar­jaan vä­kevällä al­ku­jak­sol­la, jo­ka seu­raa pa­ri­val­jak­koa työssään koh­taa­mas­sa kuol­lei­den omai­sia. Ai­dois­ta ko­ke­muk­sis­ta koot­tu epi­so­di on pysäyttävää kat­sot­ta­vaa, mut­ta sen jäl­keen ker­ron­ta huk­kaa kier­rok­sia muun­tau­tu­mal­la vä­hi­tel­len ha­ja­nai­sek­si bud­dy-e­lo­ku­vak­si. Yk­sittäi­set ai­nek­set ovat lu­paa­via, mut­ta ko­ko­nai­suus ei va­kuu­ta, vaik­ka mie­len­kiin­to py­syy­kin yllä lop­puun saak­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokkaan terävä ja kaikin puolin luonnollinen kuva, jonka pieni heikkous on aavistuksen hailakaksi jäävä toisto. Väritoisto on sinällään vivahteikasta ja hallittua, mutta etenkin ihosävyt menevät kalpeiksi ja mustantaso jää hetkittäin tavoitetasosta. Vähäeleinen ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja tunnekuohun riipivästi. Ekstroissa tositarinoita suru-uutisten kertomisesta ja kohtaamisesta (24 min.), suppea kooste tekijöiden mietteitä (12 min.) ja hyvä traileri (HD). (IJ)
07/10/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy