Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pitch Black – Unrated Director’s Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.24*
Ääniraita: DTS5.1, Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­sin kuin R2, kah­den ää­ni­rai­dan le­vy.

Toi­sin kuin R2, kah­den ää­ni­rai­dan le­vy. DTS tuo eläväs­ti toi­min­nan kä­sin kos­ke­tel­ta­van lä­hel­le. Dol­by toi­mii mai­nios­ti li­ki sa­mal­la te­hol­la. Oh­jaa­jan ja näyt­te­lijöi­den sekä oh­jaa­jan, tuot­ta­jan ja efek­ti­vas­taa­van kom­ment­ti­rai­dat. Do­ku­ment­ti, trai­le­rit ja pätkä elo­ku­van fa­ni­ta­pah­tu­mas­ta. Muut luon­neh­din­nat, kts. R2 (Suo­mi).

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy