Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Goods – Live Hard Sell Hard

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 228700EAN: 6438044236057

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kah­dek­san­kym­men­lu­ku­lai­sen ko­me­dian ja­lanjäl­jissä kul­ke­va The Goods lepää vah­vas­ti Je­re­my Pi­ve­nin ka­ris­man va­ras­sa.

Kah­dek­san­kym­men­lu­ku­lai­sen ko­me­dian ja­lanjäl­jissä kul­ke­va The Goods lepää vah­vas­ti Je­re­my Pi­ve­nin ka­ris­man va­ras­sa.
Sel­leck Mo­tors kut­suu Pi­ve­nin jouk­kioi­neen au­to­kaup­paa herät­te­lemään. Te­me­cu­la-ni­mi­sessä pik­ku­kylässä lii­ke­toi­min­ta on ty­reh­ty­nyt tykkänään. Uu­det tuu­let al­ka­vat tie­ten­kin pu­hal­taa, rak­kaus- ja omis­tus­suh­dea­sioil­ta­kaan ei väl­tytä.
Tyy­pil­li­nen krei­si­ko­me­diois­ta tut­tu juo­nen­ke­hit­te­ly, ame­rik­ka­lais­ta unel­maa si­vu­ten. Oh­jaus ja leik­kaus ovat töksäh­te­levämpää ko­me­dia­tyy­liä, rul­laa­vuus puut­tuu ai­ka ajoin. Haus­kaa on sil­ti, van­han kun­nioi­tus luo ar­vos­tus­ta myös ko­ti­soh­val­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Tyylikäs, jopa ajaton kuvanlaatu. Ei lisämateriaalia. Suomennoksista uupuu tärkeitä lauseita. (VA)
03/06/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy