Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Goods – Live Hard Sell Hard

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 228700EAN: 6438044236057

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kah­dek­san­kym­men­lu­ku­lai­sen ko­me­dian ja­lanjäl­jissä kul­ke­va The Goods lepää vah­vas­ti Je­re­my Pi­ve­nin ka­ris­man va­ras­sa.

Kah­dek­san­kym­men­lu­ku­lai­sen ko­me­dian ja­lanjäl­jissä kul­ke­va The Goods lepää vah­vas­ti Je­re­my Pi­ve­nin ka­ris­man va­ras­sa.
Sel­leck Mo­tors kut­suu Pi­ve­nin jouk­kioi­neen au­to­kaup­paa herät­te­lemään. Te­me­cu­la-ni­mi­sessä pik­ku­kylässä lii­ke­toi­min­ta on ty­reh­ty­nyt tykkänään. Uu­det tuu­let al­ka­vat tie­ten­kin pu­hal­taa, rak­kaus- ja omis­tus­suh­dea­sioil­ta­kaan ei väl­tytä.
Tyy­pil­li­nen krei­si­ko­me­diois­ta tut­tu juo­nen­ke­hit­te­ly, ame­rik­ka­lais­ta unel­maa si­vu­ten. Oh­jaus ja leik­kaus ovat töksäh­te­levämpää ko­me­dia­tyy­liä, rul­laa­vuus puut­tuu ai­ka ajoin. Haus­kaa on sil­ti, van­han kun­nioi­tus luo ar­vos­tus­ta myös ko­ti­soh­val­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Tyylikäs, jopa ajaton kuvanlaatu. Ei lisämateriaalia. Suomennoksista uupuu tärkeitä lauseita. (VA)
03/06/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy