Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jättiläinen taivalla

Airport 1975 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 83342EAN: 5050582417463

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Air­port-­sar­jan toi­nen elo­ku­va is­tut­taa Boeing 747 -­mat­kus­ta­ja­ko­neen törmäys­kurs­sil­le pien­ko­neen kans­sa.

Air­port-sar­jan toi­nen elo­ku­va is­tut­taa Boeing 747 -mat­kus­ta­ja­ko­neen törmäys­kurs­sil­le pien­ko­neen kans­sa. Hyvällä tah­dol­la vielä us­kot­ta­vak­si miel­lettä­vissä ole­va ha­ve­ri lau­kai­see pe­rin kor­kea­len­toi­sen pe­las­tu­so­pe­raa­tion, jos­sa isoim­mat mes­sin­git löy­tyy Charl­ton Hes­to­nil­ta. Ka­tast­ro­fie­lo­ku­van kaa­vat ovat kun­nias­sa, mut­ta ko­me­dia­kaan ei ole kau­ka­na.
Ta­pah­tu­mien käyn­nis­tystä saa odot­taa lä­hes 40 mi­nuut­tia, mut­ta sen jäl­keen lop­puun mah­tuu­kin yllättävän pal­jon seik­kai­lua. Oh­jaa­mos­sa mei­nin­ki on — uu­des­ta mai­se­maik­ku­noin­nis­ta huo­li­mat­ta — var­sin klaust­ro­fo­bi­nen, mut­ta ul­ko­ku­vauk­siin on selväs­ti sat­sat­tu, eikä tätä voi­kaan hal­pik­sek­si hauk­kua.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen kuva on erinomainen. Kohina on runsasta, mutta muutoin toisto on miellyttävän levollista. Väritoisto on puhtaan hallittua ja ilahduttavan vivahteikasta. Kuvan terävyys kärsii hieman pimeissä otoksissa, mutta valossa ongelmat on helppo unohtaa. Mono-ääniraita on selkeä ja ongelmaton Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy