Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Practical Magic

Lumotut sisaret 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.39/1.3
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Hy­vin­to­teu­tet­tu, mut­ta juo­nel­taan var­sin yllä­tyk­setön ih­mis­suh­ded­raa­ma kah­des­ta noi­das­ta ja heidän elämänsä mie­histä, oi­keis­ta ja vää­ristä.

Hy­vin­to­teu­tet­tu, mut­ta juo­nel­taan var­sin yllä­tyk­setön ih­mis­suh­ded­raa­ma kah­des­ta noi­das­ta (Sand­ra Bul­lock ja Ni­co­le Kid­man) ja heidän elämänsä mie­histä, oi­keis­ta ja vää­ristä. Ke­vyttä hu­pia ko­ko per­heel­le. Näyt­te­lijä­kaar­tis­ta eten­kin Bul­lock on ele­men­tissään ja Alan Sil­vest­rin mu­sii­kin myötä on en­tistä­kin hel­pom­pi vi­rittäy­tyä elo­ku­van tun­nel­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Kaksipuoleisella levyllä lähemmäs 20 minuuttia dokumentteja, tv-mainos ja kommenttiraita, jolla Dunne, Bullock, Alan Silvestri ja tuottaja Denise Di Novi vuoronperään käyvät läpi omia tuntojaan elokuvasta. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy