Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
TV

Tie

The Road 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: TV
 
Vuosi: 2009Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: Paramount 
  
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 219699EAN: 5706137698602

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Tie on ah­dis­ta­va ku­vaus an­keas­ta pos­ta­po­ka­lyp­ti­ses­ta maail­mas­ta, jos­sa isä ja poi­ka vael­ta­vat nälkäi­sinä koh­ti etelää vii­mei­siä kuo­lin­ko­ri­noi­taan ko­ke­van maan hal­ki.

Tie on ah­dis­ta­va ku­vaus an­keas­ta pos­ta­po­ka­lyp­ti­ses­ta maail­mas­ta, jos­sa isä ja poi­ka vael­ta­vat nälkäi­sinä koh­ti etelää vii­mei­siä kuo­lin­ko­ri­noi­taan ko­ke­van maan hal­ki. Ruoan löytä­mi­nen on mur­heis­ta suu­rin, mut­ta pe­lois­ta pa­hin on va­paa­na rel­lestä­vien kan­ni­baa­lien kä­siin jou­tu­mi­nen.
Cor­mac Mc­Cart­hyn (mm. No Count­ry for Old Men) ro­maa­niin pe­rus­tu­va elo­ku­va on­nis­tuu lait­ta­maan vat­san epä­miel­lyttäväs­ti sol­muun viemällä pa­ri­val­ja­kon il­jettävän lä­hei­seen kos­ke­tuk­seen pa­huu­den ja toi­vot­to­muu­den kans­sa. Sa­maan ai­kaan ta­ri­na löytää ru­nol­li­sia ja häm­mentävän ai­to­ja nuot­te­ja in­hi­mil­li­syy­destä. Tämä ei ole help­po elo­ku­va kat­soa, mut­ta ko­ko­nai­suus on re­hel­li­nen, kos­ket­ta­va ja yllättävä kyllä myös kli­seetön. (IJ)

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuva esitetään Hero-kanavalla tänään 14.4. kello 21-23.05.
14/04/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy