Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fade to Black

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 205265EAN: 6415750025113

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

On­pas tylsä ni­mi elo­ku­val­la.

On­pas tylsä ni­mi elo­ku­val­la. Pal­jon pa­rem­pi oli­si ”Or­son Wel­le­sin seik­kai­lut Roo­mas­sa, siinä toi­ses­sa jae­tus­sa kau­pun­gis­sa”. Elo­ku­va­fa­ne­ja ai­na­kin ai­kan­sa in­nos­ta­va ta­ri­na ker­too ural­laan syök­sy­kier­tee­seen jou­tu­nees­ta ja jo li­ho­mis­tai­pu­muk­sis­taan kär­sivästä le­gen­das­ta, jo­ka saa­puu Ci­ne­cit­tan stu­dioil­le te­kemään his­to­rial­lias­ta b-e­lo­ku­vaa. It­se ku­vauk­sia mie­len­kiin­toi­sem­mak­si osoit­tau­tu­vat ikui­sen kau­pun­gin nai­set ja pai­kal­li­nen po­liit­ti­nen at­mosfää­ri.
K­ris­til­lis­de­mok­raat­tien 40-vuot­ta kestävä val­ta­kau­si on al­ka­mas­sa. Vuon­na 1948 ita­lia­lai­set vielä muis­ti­vat, kuin­ka sil­loi­sen pai­kal­li­sen ko­koo­muk­sen ri­veistä puo­let täyt­tyi edel­lispäivän fa­sis­teis­ta. Ve­ren­ma­kui­nen ar­kielämä pi­ristää muu­ten ta­va­no­mais­ta tril­le­riä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi ääniraitaa. Ekstroissa 19 min. haastattellut, 7 min. ylijäämäkuvaa ja traileri. Väärä kuvasuhden takakannessa. (PS)
28/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy